Meer informatie

Therapie/coaching begint bij Liezzzen altijd met een uitgebreide intake. We brengen (geestelijke- dan wel lichamelijke) klachten in kaart en maken kennis met elkaar en elkaars denkbeelden/visie op het (dagelijkse) leven. Vervolgens kijken we samen welke aanpak het beste bij jou past. 

Manieren van aanpak

Soms is online coaching een prima aanpak. Het bespaart je tijd en moeite en kan voor jou een prima manier zijn. Ik heb hiervoor het “basis” traject ontwikkelt; een mooi online coachingstraject, die je heel veel zal brengen. 

Bij wat meer complexere problematiek ben ik een voorstander van coaching/therapie in combinatie met lichaamsgericht werken. Gesprekssessies werken vaak heel goed, maar soms is het nodig meer aandacht te besteden aan de lichamelijke klachten en signalen en deze te verhelpen of in ieder geval te verbeteren. Dit wordt lichaamsgerichte therapie/coaching genoemd en zit in het “plus” traject.

Spelen er meerdere zaken en is er al langere tijd sprake van overbelasting, zowel geestelijk als fysiek, dan kent Liezzzen ook nog het “intensief” traject; van alles net iets meer en een langere tijd van “nabehandeling”, om het geleerde goed vast te houden, het risico van terugval te verkleinen. 

(Lichaamsgerichte) Therapie/coaching is geen tovermiddel, waardoor je klachten vanzelf verdwijnen en je vragen direct beantwoord worden. Je zult het zelf moeten doen!! Ik help je graag op weg en verzeker je dat de behandelvorm en aanpak van Liezzzen een prachtige en krachtige manier om vanuit mildheid en ontspanning naar jezelf te kijken en je te leren met een hele andere houding in het leven te staan.

In het tarievenoverzicht is terug te vinden wat elk traject precies inhoudt.