Meer informatie

Liezzzen organiseert een aantal malen per jaar unieke en hele speciale workshops; praktisch en aards, met een vleugje spiritualiteit/(energetische) bewustwording. De data voor 2022 worden binnenkort bekend gemaakt. Je kunt al wel vast je interesse doorgeven via info@liezzzen.nl. 

# MIJN HOOGGEVOELIGE/-SENSITIEVE KIND

# LESS STRESS en echt jezelf mogen zijn (incl. loslaten; was voorheen een aparte workshop)

# DEEP DIVE IN YOUR OWN ENERGY

Eigenlijk iedere workshop is er op gericht om de beste versie van jezelf te zijn; authentiek en levend zonder stress en gedoe. Wat heb jij nodig? Wat zijn je belemmerende gedachtes? Waar loop je (steeds) tegenaan… Wat veroorzaakt nu echt die stress en onrust, in jezelf en in je leven?

Iedere workshop is de moeite waard, maar ze hebben net allemaal een iets ander accent. Wat je in ieder geval zeker weet, is dat je te maken krijgt met mijn eigen unieke manier van workshops geven is. Daar waar ik heel erg in geloof; heel praktisch en aards gecombineerd met (energetische) bewustwording. Een open-minded houding helpt wel.

 

Inhoud per workshop

 

Opzet

Ik werk met kleine groepen, ca. 4-5 vrouwen, zodat er voldoende ruimte is voor het individu. Maar ik geloof ook in groepsdynamiek en de helpende werking hiervan.

De workshops zijn incl. reader, schrijfboekje en pen en evt andere materialen, koffie/thee/water en iets lekkers, fruit en uitgebreide lunch.

Inloop is om 9 uur, aanvang 9.30 uur. We eindigen om 16.00 uur.

Bij interesse mail of bel me: info@liezzzen.nl of 06 – 45 77 87 45.

Ik hoop je als deelnemer te mogen begroeten en verzeker je dat je na de workshop weer veel relaxter en veel meer als jezelf in het leven staat.

Voor prijsinformatie en inschrijven; klik hier.

Omdat mijn praktijkruimte te klein is voor het geven van workshops, wijk ik uit naar Yogacentrum De Kern. Ik huur daar een fijne ruimte.

Locatie

yogacentrum De Kern
De Hanekampen 16, 9411 XM BEILEN

Recencies workshop Loslaten