Wie ben ik?

Mijn naam is Grietje Liezen. Ik ben 50 jaar, getrouwd op vrijdag 13 september 2013 met een fantastische man en samen hebben wij vier kinderen.

Ik werk al heel wat jaren bij de provincie Drenthe. Mooi om iets te kunnen betekenen voor de provincie waar ik geboren en getogen ben, de meeste van mijn familieleden wonen en mijn kinderen opgroeien!

Toch ben ik te veel een mensen- en hart-mens om alleen maar met papier en in mijn hoofd te werken. Daarnaast heb ik in mijn leven een aantal tegenslagen gehad. Dat heeft me doen besluiten om  in de periode van 2011 tot 2014 een HBO-opleiding te volgen tot energetisch therapeut/coach en masseur vanuit de filosofie voor lichaamsgerichte psychologie. In 2021 heb ik een opleiding tot therapeut/coach voor hoogsensitieve en -gevoelige kinderen en jongvolwassenen afgerond. Tijdens deze opleidingen heb ik ontdekt dat ik echt iets toe te voegen heb aan het leven van mensen. Ik kan heel sterk invoelen, zowel in het mentale als het fysieke en je hiermee optimaal begeleiden in het proces naar het worden van de beste versie van jezelf; ontspannen en helemaal jezelf. Los van balast en conditioneringen, verwachtingen van anderen, angst voor wat dan ook…  

 Zelf heb ik ook een tijd gekend van een enorme onbalans in mijn leven en lijf. Ik heb ervaren hoe goed deze vorm van therapie/coaching en massage werkt. Het hele principe is gericht op het meer in balans brengen van (energie in) het lichaam èn de balans tussen lichaam en geest.

En nu heb ik sinds 2013 mijn eigen praktijk “Liezzzen”, waar ik waanzinnig trots op ben! [opgericht als “2 share and care”), Ik heb de afgelopen jaren heel wat mensen mogen helpen met verschillende klachten, zowel fysiek als geestelijk, met mooie successen tot gevolg. Wil je lezen over de ervaringen van mijn cliënten, klik dan hier.

Liezzzen is er voor de bewuste (jonge) man of vrouw, voor JOU!

“Grietje is oprecht, belangstellend, open en vooral heel lief!”

“Grietje maakt makkelijk verbinding en onderhoudt een relatie makkelijk. Ze heeft een warme persoonlijkheid, doorzettingsvermogen, ook als het tegenzit, kan goed doorvragen en toont zo nodig ook kwetsbaarheid.”

“Grietje is behulpzaam, empatisch, een doorzetter, ziet het positieve en kansen (hoe kan het wel), ze heeft ondernemingszin, een luisterend vermogen, heeft en geeft zelfvertrouwen en zelfinzicht. Bovenal een ontzettend lief en compleet mens!”

“Grietje is oprecht, inlevend en behulpzaam. Ze heeft een positieve mentaliteit. Ze durft zich bloot te geven en kwetsbaar op te stellen. En dat is juist krachtig. Ze is een liefdevol mens!”

“Grietje is integer, ondernemend, nauwkeurig, een doorzetter, sociaal, invoelend, komt afspraken na en altijd (toch weer) positief!”

“Grietje is oprecht, kritisch en geeft mooie dingen door aan anderen! Verder is ze gewoon lief!”

“Grietje is een helend licht in haar omgeving met een oprecht hart. Als iedereen de intentie zou hebben, die zij bezit, zou de wereld er veel mooier uitzien. Liefdevol mens!”

“Grietje is passievol, volhoudend en positief.”

“Grietje legt ècht contact, durft zich kwetsbaar op te stellen, is empatisch, gevoelig, kan snel schakelen, is loyaal en laat zich niet leiden door angst. Ze volgt haar eigen weg, als is dat misschien niet de meest gangbare. Ik heb bewondering voor haar wat ze allemaal onderneemt; ik vind haar scherp en ze voelt goed aan wat nodig is. Dit alles kunnen meer mensen gebruiken.”

“Grietje is betrokken, positief, authentiek, autonoom, constructief, betrouwbaar en sensitief.”

“Grietje is een open en zachte vrouw op een krachtige manier. Je wilt heel graag jouw kennis over hoe je anders tegen het leven aan kunt kijken delen met anderen.”

“Grietje verbindt mensen met elkaar en verzilvert kansen die voorbij komen. Dat doet ze door te delen en te geven, zonder hierbij haarzelf op te offeren. Heel krachtig!.”