Wie ben ik?

Mijn naam is Grietje Liezen. Ik ben 48 jaar, getrouwd op vrijdag 13 september 2013 met een fantastische man en samen hebben wij vier kinderen.

Ik werk al heel wat jaren bij de provincie Drenthe. Mooi om iets te kunnen betekenen voor de provincie waar ik geboren en getogen ben, de meeste van mijn familieleden wonen en mijn kinderen opgroeien!

Toch ben ik te veel een mensen- en hart-mens om alleen maar met papier en in mijn hoofd te werken. Daarnaast heb ik in mijn leven een aantal tegenslagen gehad. Dat heeft me doen besluiten om  in de periode van 2011 tot 2014 een HBO-opleiding te volgen tot energetisch therapeut/coach en masseur vanuit de filosofie voor lichaamsgerichte psychologie. 

 

 

Zelf heb ik, in de tijd van een enorme onbalans in mijn leven en lijf, ervaren hoe goed deze vorm van therapie/coaching en massage werkt. Het hele principe is gericht op het meer in balans brengen van (energie in) het lichaam (energetische behandelingen en massage) èn de balans tussen lichaam en geest (lichaamsgerichte psychologie).

En nu heb ik al een aantal jaren mijn eigen praktijk “Liezzzen”, waar ik waanzinnig trots op ben! [opgericht: vrijdag 13 december 2013 als “2 share and care”), Ik heb de afgelopen jaren heel wat mensen mogen helpen met verschillende klachten, zowel fysiek als geestelijk, met mooie successen tot gevolg. Wil je lezen over de ervaringen van mijn cliënten, klik dan hier.

Liezzzen is er voor de bewuste (jonge) vrouw, voor JOU!