Wie ben ik?

Mijn naam is Grietje Liezen. Ik ben 49 jaar, getrouwd op vrijdag 13 september 2013 met een fantastische man en samen hebben wij vier kinderen.

Ik werk al heel wat jaren bij de provincie Drenthe. Mooi om iets te kunnen betekenen voor de provincie waar ik geboren en getogen ben, de meeste van mijn familieleden wonen en mijn kinderen opgroeien!

Toch ben ik te veel een mensen- en hart-mens om alleen maar met papier en in mijn hoofd te werken. Daarnaast heb ik in mijn leven een aantal tegenslagen gehad. Dat heeft me doen besluiten om  in de periode van 2011 tot 2014 een HBO-opleiding te volgen tot energetisch therapeut/coach en masseur vanuit de filosofie voor lichaamsgerichte psychologie. 

 

 

Zelf heb ik, in de tijd van een enorme onbalans in mijn leven en lijf, ervaren hoe goed deze vorm van therapie/coaching en massage werkt. Het hele principe is gericht op het meer in balans brengen van (energie in) het lichaam (energetische behandelingen en massage) èn de balans tussen lichaam en geest (lichaamsgerichte psychologie).

En nu heb ik al een aantal jaren mijn eigen praktijk “Liezzzen”, waar ik waanzinnig trots op ben! [opgericht: vrijdag 13 december 2013 als “2 share and care”), Ik heb de afgelopen jaren heel wat mensen mogen helpen met verschillende klachten, zowel fysiek als geestelijk, met mooie successen tot gevolg. Wil je lezen over de ervaringen van mijn cliënten, klik dan hier.

Liezzzen is er voor de bewuste (jonge) vrouw, voor JOU!

“Grietje is oprecht, belangstellend, open en vooral heel lief!”

“Grietje maakt makkelijk verbinding en onderhoudt een relatie makkelijk. Ze heeft een warme persoonlijkheid, doorzettingsvermogen, ook als het tegenzit, kan goed doorvragen en toont zo nodig ook kwetsbaarheid.”

“Grietje is behulpzaam, empatisch, een doorzetter, ziet het positieve en kansen (hoe kan het wel), ze heeft ondernemingszin, een luisterend vermogen, heeft en geeft zelfvertrouwen en zelfinzicht. Bovenal een ontzettend lief en compleet mens!”

“Grietje is oprecht, inlevend en behulpzaam. Ze heeft een positieve mentaliteit. Ze durft zich bloot te geven en kwetsbaar op te stellen. En dat is juist krachtig. Ze is een liefdevol mens!”

“Grietje is integer, ondernemend, nauwkeurig, een doorzetter, sociaal, invoelend, komt afspraken na en altijd (toch weer) positief!”

“Grietje is oprecht, kritisch en geeft mooie dingen door aan anderen! Verder is ze gewoon lief!”

“Grietje is een helend licht in haar omgeving met een oprecht hart. Als iedereen de intentie zou hebben, die zij bezit, zou de wereld er veel mooier uitzien. Liefdevol mens!”

“Grietje is passievol, volhoudend en positief.”

“Grietje legt ècht contact, durft zich kwetsbaar op te stellen, is empatisch, gevoelig, kan snel schakelen, is loyaal en laat zich niet leiden door angst. Ze volgt haar eigen weg, als is dat misschien niet de meest gangbare. Ik heb bewondering voor haar wat ze allemaal onderneemt; ik vind haar scherp en ze voelt goed aan wat nodig is. Dit alles kunnen meer mensen gebruiken.”

“Grietje is betrokken, positief, authentiek, autonoom, constructief, betrouwbaar en sensitief.”

“Grietje is een open en zachte vrouw op een krachtige manier. Je wilt heel graag jouw kennis over hoe je anders tegen het leven aan kunt kijken delen met anderen.”

“Grietje verbindt mensen met elkaar en verzilvert kansen die voorbij komen. Dat doet ze door te delen en te geven, zonder hierbij haarzelf op te offeren. Heel krachtig!.”