Voor wie?

Loop je vast, zit je niet lekker in je vel, heb je steeds zo’n vervelend knagend en/of opgejaagd gevoel, geregeld een brok in je keel, slaap je slecht, voel je je moe en futloos, ongelukkig, verdrietig, niet jezelf, heb je vage of hele duidelijke lichamelijke klachten, die misschien maar niet beter willen worden… laten we eens kennismaken en bekijken of ik iets voor je kan betekenen!

Mijn eigen persoonlijke ervaringen hebben te maken met burn out raken, door o.a. perfectionisme, me te veel aanpassen, te veel “moetens” etc.. Verder de combinatie van werk en gezin als zwaar ervaren, maar ook relationele problemen (onbalans in rol/onderlinge verhoudingen, jarenlange kinderwens en scheiding). Het leven met een whiplash en te veel bezig zijn met “wat anderen vinden” en in de toekomst leven (regie willen houden). Zeker bij deze onderwerpen, weet ik dus waar jij het over hebt!

 

Maar je kunt  bij Liezzzen  ook terecht voor een overheerlijke ontspannende massage zonder dat je klachten hebt, maar gewoon om jezelf en je lichaam dat even te gunnen. Of geef iemand een tegoedbon kado!

Ik kan je op verschillende manier helpen. Klik hier voor mijn aanbod.

In principe kunnen de behandelingen bij Liezzzen zonder enig probleem worden gecombineerd met zowel reguliere behandelingen en medicijnen, als ook andere vormen van natuurgerichte en/of alternatieve therapieën. Zijn er contra-indicaties dan komen deze aan het licht bij de intake. Evt. zal dan behandeling afgeraden worden en/of overleg worden gepleegd (na toestemming) met de behandelend arts.