Recensies

 “Onlangs heb ik een oorkaarsbehandeling bij Grietje mogen ervaren. Ik was er nog helemaal niet bekend mee, dus ik heb me helemaal laten verrassen! Allereerst kom je binnen in een praktijk, die op alle manieren uitnodigt om je helemaal te kunnen ontspannen. De behandeling zelf was heerlijk en doet wat het belooft: opruimen van troep! Het lukt me niet vaak om me goed te kunnen ontspannen, maar het knisperende geluid, de warmte en de muziek op de achtergrond, zorgden ervoor dat ik graag wilde blijven liggen. En tot slot zorgt Grietje ervoor dat je in een warm bad terecht komt!”

J.D. (vrouw)

 “De eerlijkheid gebied te zeggen dat ik niet precies wist wat voor massage er zou worden gegeven, dus tamelijk blanco naar Grietje gegaan. Een massage is altijd lekker toch..? Grietje ontving ons in haar praktijkruimte. Deze was erg sfeervol ingericht met kaarsjes en er stond al koffie en thee klaar. Dat voelde als een warm welkom. Vervolgens legde ze uit dat zij energetische massagebehandelingen geeft, en dat ik kon kiezen uit een aantal opties. Deze duidelijke uitleg was fijn. Ik ben gegaan voor een massage van de achterkant. De massage was anders dan alle andere soorten massage die ik tot nu toe had gehad. Er werd niet hard in spieren gekneed, maar de huid werd ingemasseerd met olie en op prettige wijze gemasseerd en bij tijd en wijle zachtjes geschud. Dit was buitengewoon ontspannend en het half uur vloog voorbij :). Samengevat was ik positief verrast door deze massagemethode (ik vond dit het fijnste wat ik tot nu toe heb ervaren).  De ambiance en sfeer waren erg prettig en voelde als een ‘warm bad’. En last but not least heb ik Grietje ervaren als deskundig en een positief en fijn mens. Ik kom vast en zeker nog een keer terug en kan haar van harte aanbevelen!”

H.B. (vrouw)

“Ik heb de workshop Loslaten gevolgd. Zeker aan te bevelen! Alleen al door voor zoiets te kiezen, kun je een verandering in jezelf bemerken. Zo heb ik het althans ervaren. Wanneer je normaal gesproken redelijk nuchter in het leven staat, gaat er wel een wereld voor je open. Grietje brengt het hele verhaal heel informatief en zonder zweverig te worden en dat is heel prettig. Een absolute aanrader!”

M. (vrouw)Eigen ervaring bij Liezzzen delen? Schrijf dan hieronder een recensie!


Momenteel zijn er problemen met dit formulier. Excuses voor het ongemak.