Meer informatie

Bij energetische massages staat het activeren, juist het afremmen of het meer in balans laten stromen van de energiesystemen in het lichaam centraal. Na de massage zijn lichaam en geest weer meer in balans. Gesprekssessies worden bij Liezzzen vaak ondersteund met diverse energetische massage technieken; pulsing, vlinderen, botkloppen (in tegenstelling tot hoe het wellicht klinkt, is het heerlijk!), vuurmassage, ontspanningsmassage etc.etc..

Behalve dat het masseren helend werkt, is er ook het belang van stilte. Door de aandacht voor je lichaam en de rust waarin de massage plaatsvindt, komt er ruimte voor gevoelens en emoties, die verbonden zijn met je klacht(en) of vraagstuk(ken). Cliënten, die een behandeling ondergaan, ervaren dit veelal als diep ontspannend.

NIEUW bij Liezzzen: energetische HOTSTONE MASSAGE met inzet van hotstones en edelstenen. Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van een verwarmende massageolie van De Groene Linde. klik hier

 

 

 

 

 

 

De massages kunnen zowel in combinatie met gesprekssessies, als ook als losse behandeling worden genoten (zie het tarievenoverzicht).

 

Reacties tijdens en na de behandeling

Tijdens de behandeling kunnen er verschillende reacties optreden, zoals: moe, sloom, geeuwen, slaperig, tintelingen in handen en vingers, droge mond, koud, warm enz.

Ook kunnen er reacties zijn tot enkele dagen na de behandeling zoals: verandert uitscheidingspatroon in urine, ontlasting en transpiratie, ontspannen gevoel, emotioneel, vermoeidheid, hoofdpijn, fit, koud, oude kwalen die tijdelijk terugkomen en weer verdwijnen.

Dit is een goed teken, het betekent dat het lichaam bezig is afvalstoffen te verwijderen. Het is aan te raden veel water te drinken, zodat de afvalstoffen goed afgevoerd kunnen worden (1 1/2 tot 2 liter per dag).

De meeste massages kunnen ook gekleed en/of zittend in plaats van liggend worden gegeven. Dit kan zeker voor mensen, die niet makkelijk (ontbloot) ontspannen en zich niet makkelijk overgeven een prima vorm zijn. 

 

Gebruik en verkoop homemade massage-olie

In de praktijk maak ik gebruik van mijn homemade massage-olie. Voor ieder energiesysteem is een eigen olie:

1- onderrug en benen (stabiliteit, geaard zijn)

2- onderbuik (emoties, seksualiteit, beweging)

3- buik (wilskracht, energie)

4- hart (liefde, vertrouwen, balans)

5- keel (communicatie, reiniging)

                                                                                                           6- voorhoofd en gezicht (bewustzijn, keuzes)

                                                                                                           7- kruin (eenheid, het weten)

De oliën bestaan uit een zuiver plantaardige dragende jojoba olie met etherische oliën van Young Living klik hier of De Groene Linde klik hier. Een flesje van 30 ml kost € 7,99.

Ieder flesje wordt speciaal op bestelling gemaakt en wordt geleverd in een verpakking, met beschrijving. Ook kun je een mentale of fysieke klacht doorgeven aan me en dan maak ik daarvoor een olie op maat.

Verzenden is helaas niet mogelijk. Afhalen in Beilen.

Wil je een flesje olie bestellen? Klink dan hier