Meer informatie

 

Tegenwoordig worden veel kinderen gelabeld wanneer ze “anders” dan de andere kinderen zijn. Kinderen krijgen het stempeltje ADHD, PPD-NOS, Autisme etc.etc. Vaak krijgen ze Retalin voorgeschreven. Maar is dit altijd wel het geval en is medicatie altijd wel nodig? 

Sommige kinderen zijn hooggevoelig en heel wijs voor hun leeftijd en omdat ze vaak in het huidige systeem van onderwijs en gezondheidszorg niet helemaal goed passen, wordt al snel overgegaan tot diagnosticeren. 

Ik zou juist graag met het kind en de ouders kijken naar “het anders” zijn om te zien waar dit vandaan komt en of we hierin een andere, voor het kind, betere weg kunnen vinden, dan het traditionele. Naar mijn visie zijn het (nieuwetijds-)kinderen, die ons en de systemen spiegelen; wat willen ze ons zeggen/leren?

Ik ben er dus voor jullie als (energetisch) kindercoach!

 

PRIKKELSTORM COACHING

Drs Karin Janssen, schrijfster en coach, ontwikkelde naar aanleiding van haar boek “Prikkelstorm” een mooie set coachingskaarten over prikkels, overprikkeling en wat te doen bij overprikkeling. Ik ben gecertificeerd om met deze set te werken. Indien dit aanspreekt en/of nuttig kan zijn voor jouw kind, werk ik hiermee.

Zie ook: www.prikkelstorm.nl